Voorbeeld van één van de winkels van Kappé op Schiphol

Onze winkels

Met luxe parfumerieën, zonnebrillenwinkels en drugstores is Kappé niet meer weg te denken op Schiphol.

Perfumes & Cosmetics

Perfumes & Cosmetics

In het shopping center achter de douane op Schiphol zijn we in alle terminals vertegenwoordigd met parfum- en cosmeticawinkels met alle topmerken in het assortiment. Onze medewerkers zijn expert op het gebied van cosmetica en parfum en weten als geen ander te achterhalen waar de klant behoefte aan heeft. Zij zorgen voor een shopping experience die indruk achterlaat.

Bij Perfumes & Cosmetics bieden we alles op het gebied van beauty, geuren en (huid)verzorging op Schiphol.
Drugstore

Drugstore

Onder de naam Drugstore, heeft Kappé drogisterijen in 3 terminals op de luchthaven. Het assortiment van de drugstore bestaat naast zelfzorgproducten uit zonverzorging, huidverzorgingsproducten, heerlijke geuren en make-up. Kortom, alles wat je nodig hebt voordat je vliegtuig vertrekt.

Van zonverzorging tot zelfzorgproducten en van heerlijke geuren tot make-up: de Drugstore heeft het allemaal.
Sunglasses

Sunglasses

Kappé biedt op de luchthaven Schiphol een uitgebreid assortiment aan zonnebrillen. In alle terminals zijn er Sunglasses verkooppunten die een ruime keuze uit de laatste collecties van de internationaal gerenommeerde topmerken verkopen.

Bij Sunglasses is er ruime keuze: van klassieke monturen tot de nieuwste modellen van de beste merken.
Etos winkel op Schiphol

Etos op Schiphol Plaza

Etos maakt beauty, gezondheid en persoonlijke verzorging voor iedereen betaalbaar. Je vindt er alles wat je nodig hebt én bij Etos kun je altijd vertrouwen op een persoonlijk en deskundig advies. Etos heeft passie voor 't helpen en inspireren van klanten om gezonder en gelukkiger te leven. De Etos op Schiphol Plaza is 7 dagen per week geopend, 365 dagen per jaar. Wij staan voor je klaar…

Carrière maken?

Wil jij werken met vakantiegangers en reizigers in een bruisende omgeving op de beste luchthaven ter wereld?